Cusmanich web design je digitalna marketinška agencija koja se oslanja se na dugogodišnje iskustvo iz svijeta IT tehnologija. Sa sjedištem u Splitu, dostupni smo  za tvrtke diljem Hrvatske.

Usredotočena na pružanje veliku uslugu kroz izvrsnu komunikaciju, mi ćemo raditi s vama, internim timovima i sa svojim vanjskim agencijama kako bi se osiguralo da vaše poslovanje ističe.

Imamo dugogodišnje iskustvo za isporuku search marketing usluge za sve djelatnosti i veličine poduzeća. Jasno nam je da svaki posao ima specifične zahtjeve i zato svaka kampanja je ugovoriti specijalizirana u Izradu Web stranica, Internet Marketing, Google Adwords oglašavanje, Bing Ads Oglašavanje, Facebook marketing, Seo optimizaciju, Web Hosting te Grafički Dizajn. Naš tim od Adwords certified professionalsa i mladih stručnjaka za internetsko oglašavavanje spremno je ispuniti sve Vaše želje te promovirati Vaš proizvod na internetu.

Cusmanich Web dizajn je specijalizirana digitalna agencija te „Google AdWords“ certificirani partner s velikim iskustvom u planiranju i implementaciji internetskih kampanja. U našem timu nalaze se stručnjaci sa Google AdWords certifikatima.
Uz oglašavanje na Google-u, također se bavimo optimizacijom za tražilice (SEO),  Facebook marketingom. Imamo veliki tim u kojem je svatko vrhunski stručnjak u poslu što radi a zajedno stvaramo vrhunske proizvode koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Cusmanich Web dizajn je godinama stekao iskustvo i znanja u raznim granama tržišta, od hotela, apartmana do korporativnih te promotivnih internet stranica koje možete naći u našim referencama.

Naše usluge:

  • Izrada Web stranica
  • Internet Marketing
  • Google Adwords Oglašavanje
  • Bing Ads Oglašavanje
  • Facebook marketing
  • SEO optimizacija
  • Grafički Dizajn
  • Web Hosting
Cusmanich Web dizajn o nama logo

Cusmanich Web dizajn tim

Mario Kuzmanić
Mario KuzmanićDirektor / CEO
Web dizajner, SEO proffesional, Google AdWords Certified proffesional
Joško Poljak
Joško PoljakAsistent
Web dizajner, Google AdWords Certified proffesional, Bing Ads Certified proffesional
Ivana Bajto
Ivana BajtoMarketing manager
Facebook marketing manager, Grafički Dizajner
Jadranka Škarica
Jadranka ŠkaricaMarketing Asistent
Google AdWords Certified proffesional

Ukoliko ste odlučili dobiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu, onda ste na pravome mjestu.

Naši stručnjaci u svim segmentima poslovanja Vam mogu ponuditi samo najbolje! Zadovoljstvo će nam biti izraditi ponudu koja će Vam pružiti točne informacije o tome što dobivate za svoj novac, a ukoliko ostane pitanja s Vaše strane, tu smo da na njih i odgovorimo u najkraćem mogućem roku.

Svaka prava web stranica ispunjava svoju svrhu ukoliko sadrži najnovije i relevantne informacije. Web stranica treba vlasnicima i posjetiteljima omogućiti da dobiju ono zbog čega su na nju došli, kao i da omoguće potrebnu komunikaciju ali i da je njihovo korištenje za sve uključene jedno ugodno iskustvo. Zbog toga naš tim uvijek ispituje tržište prije svakog rada.

Uz web dizajn, izradu web stranica nudimo i programska rješenja zahvaljujući našem timu iskusnih grafičkih dizajnera u mogućnosti smo ponuditi formiranje ili redizajn kompletnog vizualnog identiteta za Vašu tvrtku.

footer pozadina